Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στις 27 Ιουνίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12 το μεσημέρι η ομάδα SoCalSelect από την
Αμερική θα φιλοξενηθεί από την ομάδα μας και τον ΔΟΝΑ ΡΟΔΟΥ  σε ένα αγώνα που μόνο εμπειρίες θα δώσει στην ομάδα μας.
σας παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες από την ομάδα. 








ΣΤΑΥΡΟΣ-ΧΑΝΙΑ

stavros_xania

Με ήττα αποχαιρέτησε τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις της η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Σταυρού Καλυθιών. Οι κοπέλες του Νώντα Αξιώτη έχασαν στο γήπεδο Κρεμαστής με 2 – 1 από τα Χανιά, μετά από ένα ωραίο παιχνίδι που είχε να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις στον λιγοστό φίλαθλο κόσμο που πήρε στο γήπεδο. Σε αντίθεση με τα όσα είχαν γίνει στην Κρήτη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (χτυπήθηκε από «φίλαθλο» η Κοτσάνη), ο Σταυρός παρέδωσε μαθήματα άριστης φιλοξενίας και δεν έγινε το παραμικρό καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενες αν και έχαναν με 1 – 0, είχαν τα ψυχικά αποθέματα αλλά και περισσότερες δυνάμεις όπως φάνηκε, να «γυρίσουν» τον αγώνα και να παραμείνουν «ζωντανές» στην κατάκτηση του τίτλου. Στο 32’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, η Χατζηλιαμή με κοντή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Στο 36’ όμως η Μανωλίτση από κοντά ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 60’ η ίδια παίκτρια μέσα από την μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 2. Είχε προηγηθεί σουτ της Γιαννούτσου στο οριζόντιο δοκάρι. Σημειώνεται ότι οι Χανιώτισσες είχαν ακόμα ένα δοκάρι (κάθετο) μετά από σουτ της Σαρρή στο 79. Ο Σταυρός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτριες λόγω αποβολής της Χατζηλιαμή στο 84’ για εξύβριση.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Γιάννης Μπερδεμπές και Λάζαρος Δουλγέρης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΤΑΥΡΟΣ: Δεστούνη (67’ λ.τ. Βασιλειάδου), Χατζηλιαμή, Κοτσάνη, Κιόττου (61’ Χέλστρομ), Φράγκου, Γιαννίκου, Αξιώτη, Δράπανου, Διακίδη (87’ Παπαμιχαήλ), Ιακωβίδου, Κουρδουμπά
ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Γιακουμάκη, Νένκοβα (31’ Μανωλίτση), Κασσωτάκη, Νάνου (58’ Παπαντωνάκη), Περουλάκη, Μαυροματίδη, Σαρρή, Μαραγκουδάκη, Γιαννούτσου, Καραμουσαδάκη, Τρουλάκη (73’ Γκουσγκούνη)

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ www.news12.gr

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ .ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ


ΘΕΜΑ:ΕΙΣΒΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΚΕΙΛΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ .
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ .ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ,ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ (ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.ΞΑΝΑΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ .
ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ Κ.ΚΙΟΤΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ .ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΗΛΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΔΙΕΝΥΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΤΥΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ .ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΝ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΤΣΑΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΖΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΤΑΡΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΝΘΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΩΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ .Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΗΜΙΘΩΡΑΚΙΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΛΟΤΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.
ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ. ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ 100 . ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΕΛΕΓΕ «ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΜΙΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ www.onsports.gr ΚΑΙ www.womensports.gr .
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κ. ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο Κ. ΚΑΛΥΒΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ . ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΝΥΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΜΕΤΡΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ .Κ. ΚΑΛΥΒΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ  ΔΙΑΙΤΗΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΔΟΥΡΟ . ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΛΥΒΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΤ ΧΑΝΙΩΝ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ .ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΚΟΛΛΑΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΤΣΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤ ΡΟΔΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΑΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.
ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ .ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΨΑΞΑΝ ΣΤΟΣ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΠΑΡΠΑΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ face book ΩΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΟΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ www.stavrosclub.blogspot.com ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ .ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΞΥΛΟ=ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ

Μάλλον το γενναρι του 12 στα ΧΑΝΙΑ η ομάδα μας έστεισε ξυλοδαρμό μιας παίκτριας για να δημιουργήση προβλημα στον γραμματέα των φιλάθλων του ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ .Δεν εξηγείτε διαφορετικά σύμφωνα με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ .
Με την υπ΄αριθμ. 147/19.04.2012 απόφασή της, κρίνει ως μη πειθαρχικώς ελεγκτέο το εγκαλούμενο γυναικείο σωματείο ΑΟ ΧΑΝΙΑ για το αναφερόμενο στο σκεπτικό επεισόδιο (ΑΓΩΝΑΣ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΑΕ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ, 22.01.2012).
Τώρα η διοίκηση της ομάδας μας θα πρέπει να φιλοξενήση τον παράγοντα αυτόν και να του ζητήσει δημόσια συγνώμη για το κακό που του έκανε.
 

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μετά από αίτημα της ομάδας του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ο αγώνας μας θα γινει την Παρασκευή στις 3 και 30 το μεσημέρι.Σας περιμένουμε να μας ενισχύσεται με την παρουσία σας.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΕΥΧΕΣ



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


 

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ
ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΤΑ Δ.Σ.ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΑΘΛΗΤΕΣ , ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ KAI MEΛΗ

ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΣΤΑΥΡΟΣ»»

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΚΑΛΛΙΘΕΑ»



www.stavrosclub.blogspot.com      email:nkiottos@yahoo.gr


Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Βλέποντας να ολοκληρωνονται οι αγωνιστικές για το γυναικείο ποδόσφαιρο  και οι παράγοντες ,ευτυχώς ,όχι όλων των ομάδων να εχουν την ομάδα μας ως παράσιτο που δεν πρέπει να συμμετέχει στα αθηναικα πρωταθλήματα .Πιο συγκεκριμένα πριν 2 χρόνια ενώ η ομάδα μας πήρε πρωτάθλημα και έπρεπε να αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία ,κάποιες ομάδες έθεσαν βέτο ότι θα αποχωρούσαν από το πρωτάθλημα και έτσι μας ένταξαν στην Β΄κατηγορία ,εκεί δηλαδή που παίζαμε. Η ομάδα πήρε πρωτάθλημα και έμεινε στην ίδια κατηγορία. Την επόμενη περίοδο παραιτήθηκε ομάδα λόγω της συμμετοχης μας.Ας μην πουν μερικοί ότι συμμετέχει και ομάδα της Κρήτης γιατι εκει τα έξοδα από Πειραιά προς Κρήτη είναι το άτομο 19 ευρώ ,ενώ για Ρόδο  στην καλυτερη περίπτωση  ειναι 60 ευρώ. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε απογοητευτεί και ενω όλα τα σωματεια προσπαθουν να αυξησουν το δυναμικο της ομαδας τους ενώ  εμείς προσπαθούμε να βρούμε χρήματα για τις μετακινησεις μας ,αυτό δεν είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ?  Ως σωματειο με 20 χρόνια  αγωνιστικα  ,αποφασίσαμε   εντός των προσεχών ημερών θα κάνουμε αίτημα στην ΕΠΟ για να μας δώσει άδεια να συμμετάσχουμε στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ για να αδειάσουμε την θέση για κάποια άλλη ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.Για τις κατηγορίες εναντίον των διαιτητών θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε επόμενη δημοσίευση.

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

1 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η σημερινή αθλητική συνάντηση γυναικείου ποδοσφαίρου που έγινε σε συνεργασία του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ και του ΣΤΑΥΡΟΥ.Πάνω από 60 κορίτσια έδωσαν το παρόν και έδειξαν ότι τους αρέσει το ποδόσφαιρο.Ευχαριστούμε τον ΔΟΝΑ ΡΟΔΟΥ ΤΗΝ ΒΑΠ και τις καθηγήτριες σωματικης αγωγής του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ που βοήθησαν να γίνει  η συναντηση αυτή.

















Κυριακή 1 Απριλίου 2012

1 camb ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 3 Απριλίου από 8 και 30 έως 12 και 30 το πρωί στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑΣ θα γίνει το 1ο camp Γυναικείου Ποδοσφαίρου από το σύλογο μας σε συνεργασία με το Βενετόκλειο και με την αιγίδα του ΔΟΝΑ ΡΟΔΟΥ  και με χορηγό την ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ.
Σας περιμένουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...