Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΡΌΔΟΣ 22-04-2013

Προς: Πανελλήνιο Πρωταθλητή

Πυγμαχίας

κ. Αντωνά Σταμάτη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ Σταμάτη,

Η κατάκτηση της κορυφής, γέμισε όλους μας με αισιοδοξία και ελπίδα. Επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά, την αξία του ελληνικού αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, τονίζοντας τη συμβολή σου ως Δωδεκανήσιος, που παρά τις δυσκολίες της εποχής, επέμεινες, αγωνίστηκες και στέφθηκες με επιτυχία.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την ανάδειξής ου ως πρωταθλητής Ελλάδος. Επίσης, στον προπονητή σου, Στατίου Μπάμπη για τη σωστή καθοδήγηση, τους γονείς του για τη στήριξη και βέβαια, στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Σταυρού Καλυθιών, Κιόττο Νικόλαο, που παρέχει τις δυνατότητες στους νέους, για λαμπρή αθλητική σταδιοδρομία.

Με εκτίμηση,

Μίκα Ιατρίδη

Βουλευτής Δωδ/σου

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Θ Ρ Ι Α Μ Β Ο Σ


Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ 60 ΚΙΛΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ.ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΓΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ 18-7 ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΜΠΑΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΤΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΚΟΛΑΠΤΕΙ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ .
EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΔΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο 3 ΓΥΡΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ 11-6.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΟΛΗ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΣ




ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ 3 ΓΥΡΟ .ΛΑΝΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΑΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ . ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ 60 ΚΙΛΑ.
ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ

.
Ο ΑΝΤΩΝΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ 3 ΓΥΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
 ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΟΥ.
ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Νίκησε σήμερα ο Σταμάτης Αντωνάς στον του πρώτο αγώνα


Νίκησε ο Σταμάτης Αντωνάς στον σημερινό πρώτο αγώνα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Γ' ΚΑΤ. 2013.
Αν κερδίσει και τον αυριανό αγώνα προκρίνεται στον ημιτελικό!
Ο Αντωνάς Σταμάτης αγωνίστηκε με τη καθοδήγηση του προπονητή του ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΤΙΟΥ και νίκησε με 9-4 στα σημεία, το Κεσόγλου Γεώργιο του Κολοσσού Ιωαννίνων.
Συγχαρητήρια.από το Δ.Σ. αθλητές προπονητές του συλλόγου.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ




Ο Σταμάτης Αντωνάς του συλλόγου μας , μετά τη κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων, θα αγωνιστεί στο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ' ΚΑΤ. 2013", που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μετσόβου από τις 19 έως τις 22 Απριλίου, στη κατηγορία των 60 κιλών.
του ευχόμαστε καλή επιτυχία

Eυχαριστούμε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις, που στήριξαν οικονομικά για τη μετακίνηση και διαμονή του αθλητή και του προπονητή.
"ALABAMA BAR"
"ANC Athletic Nutrition Center"
"ΚΕΛΗΣ ΕΠΙΠΛΑ"
"WWW.MIKROEPIPLO.GR"
"MOTOMIKE"
"ΠΕΛΑΡΔΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ"
"TEXAS STYLE FRIED CHICKEN"

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΦΙΛΙΝΟΣ 1-1

1-1 ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΗΞΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΝΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΜΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ..
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΟΝΤΑ ΑΞΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ)ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΝΟΥ ΤΗΣ ΚΩ.

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΦΙΛΙΝΟΣ


ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18-4-13 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00 ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ .ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΟΜΙΛΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

KΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ

Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ .
ΤΟ Δ.Σ. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΑΣΤΑΚΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ .

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...