Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΦΙΛΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1-1


























Με το καλημέρα στο ματς ο Σταυρός Καλυθιών κέρδισε πέναλτι σε χέρι που έγινε μέσα στην περιοχή με την Τσεκούρη να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι της Χοχλαστού και το 0-0 να παραμένει.  ο Σταυρός Καλυθιών ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου όταν μετά από σουτ της Στεργιοπούλου η Χοχλαστού δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα της για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχες έχοντας και τον άνεμο ευνοϊκό κατάφεραν να φτάσουν πολύ γρήγορα στην ισοφάριση με την Λαλλά να σημαδεύει την δεξιά γωνία της Παπαμιχαήλ και δημιούργησαν αρκετές φορές τις προϋποθέσεις χωρίς να καταφέρουν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Όσο περνούσε ο χρόνος μάλιστα η κούραση έκανε την εμφάνιση της και στις δύο ομάδες και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Φιλίνος: Χοχλαστού, Νικολοπούλου, Τσολάκη (73' Κώστογλου), Αυγούλη, Κακαζιάνη, Ντέλιου, Λαλλά, Κάππα, Γερασίμου, Γιμελά (46' λ.τ Αποστολοπούλου), Κορκή.

Σταυρός Καλυθιών: Παπαμιχαήλ, Τερζοπούλου, Ποτουρίζου (60' Καρακούση), Στεργιοπούλου (84' Κατταβενού), Κιόττου, Ζούρδη, Ντελλάκη, Παυλίδη, Μαλλιάκα, Αξιώτη, Τσεκούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...