Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ


Στην εθνική ομάδα νέων ανδρών ενσωματώθηκαν οι χρυσοί πανελληνιονίκες πρωταθλητές πυγμαχίας του Σταυρού Καλυθιών Αλέξανδρος Φάρελ-Χατζηδιάκος και Στάθης Αντωνάς.
Με 4 αθλητές συμμετέχει η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που φιλοξενείται στη Σόφια Βουλγαρίας από 12 έως 25 Απριλίου και αποτελεί τεστ πρόκρισης για την Ολυμπιάδα Νέων που θα διεξαχθεί τον προσεχή Αύγουστο στην Κίνα. Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από τους αθλητές Διονύση Περδικάρη στα 52 κιλά, Στάθη Αντωνά στα 60 κιλά και Αλέξανδρο Φάρελ-Χατζηδιάκο στα 64 κιλά και Μαγκανάρη Δημήτρη στα 86 κιλά.
Η διοργάνωση αφορά αθλητές 17 και 18 ετών.
Η κλήρωση της σειράς των αγώνων, που ξεκινάνε την Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της Βουλγαρικής πρωτεύουσας.
Τους αθλητές στην δύσκολη αποστολή τους συνοδεύει ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Σταυρού Καλυθιών, Μπάμπης Στατιού και τους ακολουθούν οι ευχές όλου του συλλόγου από όλα τα τμήματα. δείτε και το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=KSZnJ-c_ce4
από το 

ΚΑΛΥΘΙΕΣ, ο τόπος μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...