Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων Αντρών που φιλοξενείται στη Σόφια Βουλγαρίας με την συμμετοχή των αθλητών του Σταυρού Καλυθιών Στάθη Αντωνά και Αλέξανδρου Φάρελ – Χατζηδιάκου.


Στην κατηγορία 60 κιλών (συμμετέχουν συνολικά 56 αθλητές) ο Αντωνάς κληρώθηκε στον 1ο αγώνα να αντιμετωπίσει τον Ούγγρο Konnyu. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης 15 Απριλίου.
Σε περίπτωση πρόκρισης ο Αντωνάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Lai Chu (Κινέζικη Ταϊπέι) – Class Lemuel (Πουέρτο Ρίκο). Oδεύτερος αγώνας ορίστηκε για το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου 19 Απριλίου.



Στην κατηγορία 64 κιλών ο Αλέξανδρος Φάρελ – Χατζηδιάκος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Σουηδό Ismail Aluje. O αγώνας ορίστηκε για το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 16 Απριλίου. Σε περίπτωση πρόκρισης ο Φάρελ Χατζηδιάκος θα αγωνιστεί με τον νικητή του αγώνα AburasMohammad (Σουδάν) – Doychen Kristiyan (Βουλγαρία). Ο δεύτερος αγώνας έχει οριστεί για το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 18 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι στο επίσημο site της διοργάνωσης υπάρχει απευθείας κάλυψη όλων των αγώνων (boxingsofia2014.org).
ΑΠΟ ΤΟ  

ΚΑΛΥΘΙΕΣ, ο τόπος μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...