Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ +foto


Στο θρόνο του ο βασιλιάς Σταυρός!

Ο Σταυρός Καλυθιών είναι στη Β’ Εθνική Κατηγορία και με τη βούλα! Η ιστορική ομάδα του νησιού μας κέρδισε σήμερα στο γήπεδο Μελισσουργού Ρέντη με 6 – 5 στα πέναλτι τη «Βασίλισσα Θράκης» (1 – 1 η κανονική διάρκεια του αγώνα) «σφραγίζοντας» έτσι το εισιτήριο της ανόδου. Ο Σταυρός που το τελευταίο διάστημα έκανε μεγάλη ανανέωση, δικαιώθηκε απόλυτα και πλέον βάζει τις βάσεις για να μπορέσει να παίξει ξανά στην Α’ Εθνική Κατηγορία, όπως και πριν από μερικά χρόνια. Με το σφύριγμα της λήξης σήμερα στον Πειραιά, οι παίκτριες του Σταυρού έγιναν ένα κουβάρι μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Κιόττου, για να πανηγυρίσουν την μεγάλη τους επιτυχία. Ο πρόεδρος του συλλόγου είναι από τους πρωτεργάτες αυτής της επιτυχίας δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι δικό του δημιούργημα και όπως φαίνεται είναι πανέτοιμος να τον οδηγήσει και πάλι στην Α’ Εθνική, εκεί που του αξίζει. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον προπονητή Νώντα Αξιώτη και γενικότερα στον Σταυρό Καλυθιών που δείχνει ότι έχει μέλλον.
news12
Ο Σταυρός Καλυθιών στη Β' Εθνική!
Τα κορίτσια του Σταυρού Καλυθιών κέρδισαν στα πέναλτι (7-6) τη Βασίλισσα Θράκης και ανέβηκαν στη Β' Εθνική του γυναικείου ποδοσφαίρου

Θρίαμβος... Μπράβο στα κορίτσια μας! Ο Σταυρός Καλυθιών κέρδισε στη διαδικασία των πέναλτι τη Βασίλισσα Θράκης (7-6) και πήρε το εισιτήριο για τη Β' Εθνική των γυναικών. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια αλλά και στην παράταση, οι πρωταθλήτριες του 7ου ομίλου πήραν το εισιτήριο που οδηγεί στη Β' Εθνική μέσα σ' έξαλλα πανηγύρια. Στο γήπεδο Μελισσουργού, στου Ρέντη έχει στηθεί τρελό πανηγύρι, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κιόττου ήταν φανερά συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα. Ο Σταυρός προηγήθηκε στο σκορ στο 35ο λεπτό με την Πόπη Τσικούρη, για να ισοφαρίσει η Βασίλισσα Θράκης στο 54ο λεπτό... Οι δύο ομάδες, αν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες οδηγήθηκαν στην παράταση και τελικά στα πέναλτι, όπου τα κορίτσια του Σταυρού ήταν πιο ψύχραιμα και πήραν τη νίκη ανόδου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ (Νώντας Αξιώτης): Γιοχάλα Ιωάννα, Παπαμιχαήλ Δέσποινα, Ζούρδη Κατερίνα, Τομάζου Χριστίνα, Κιόττου Βέρα, Μαλλιάκα Έμιλι, Τερζοπούλου Αδαμαντία, Τσικούρη Πόπη (46' Στεργιοπούλου Μιχαλίτσα, 118' Καρακούση Λίνα), Παυλίδη Μαρία (70' Δολαπτσάκη Αναστασία), Ντελλάκη Μαρία, Αξιώτη Δήμητρα.

12sports

Πήρε την άνοδο ο Σταυρός Καλυθίων


Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτυ ο πρωταθλητής του έβδομου ομίλου, Σταυρός Καλυθίων επικράτησε με 6-5 στα πέναλτυ επί της δευτεραθλήτριας του πρώτου ομίλου, Βασίλισσας Θράκης και κέρδισε το έβδομο εισιτήριο για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Το σκορ άνοιξε ο τυπικά γηπεδούχος Σταυρός με την Τσικούρη στο 35’ και με το 1-0 αποχώρησαν για τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Στο 9’ της επανάληψης, η Στεφανίδου απάντησε και έκανε το 1-1 αποδεικνύοντας ότι οι Βασίλισσες δεν το έχουν βάλει κάτω.

Στην κανονική του διάρκεια το ματς έληξε με σκορ 1-1 και οι δύο σύλλογοι συνέχισαν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην παράταση αλλά μάταια.

Ο αγώνας μπαράζ οδηγήθηκε στα πέναλτυ όπου η ομάδα από τη Ρόδο επικράτησε με ένα πέναλτυ διαφορά και πανηγύρισε μέσα στο Ρέντη την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Συνεπώς, τα εισιτήρια για το ταξίδι στην Β’ Εθνική κατοχυρώθηκαν με τις Ροδόπη ’87, Μεσολόγγι 2008, Πανηλειακό, Αγία Παρασκευή, Σεπολιακό, Ανάληψης ΑΟ και Σταυρό Καλυθίων να δίνουν ραντεβού την επόμενη σεζόν σε ανώτερα σαλόνια.

logo
ΑΠΟ thrakisport














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...