Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

ειναι πολυ σημαντικο και τεραστιο το κατορθωμα σας μετα τον χθεσινο θριαμβο που καταφερατε κοριτσια !!!!!αν αναλογιστει κανεις την μεγαλη αυτη προσπαθεια των παιδιων που χωρις εμπειρια ποδοσφαιρικη μπορεσαν και σταθηκαν στις αγωνιστικες υποχρεωσεις επαξια και απεναντι σε εμπειρες παικτριες ξερωντας οι περισσοτεροι πως μεσα απο το γηπεδο μαθαινεις τα μυστικα του ποδοσφαιρου και της στρογγυλης θεας ,γνωριζοντας η ιδια μεσα απο τις δυσκολιες που μαζι αντιμετωπισαμε ολο αυτο τον καιρο σας αξιζουν λοιπον πολλα χειροκροτηματα και συνχαρητηρια για αυτη σας την νικη !!!!!! δειξατε σε ολους μας την μεγαλη σας ψυχικη δυναμη και την αγαπη σας για το αθλημα παρολο που χρειαστηκε 120 λεπτα για να βγαλετε εις περας αυτο που θελατε να καταφερετε την ανοδο σας στην β εθνικη κατηγορια και να μας ανεβασετε παλι την πολη μας ψηλα !!!!!!!!!
ΑΠΟ ΧΟΡΙΚΟ  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΖΗ ΣΤΕΦΑΝΟ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΙΟΤΤΟ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ . ΠΑΜΕ ΓΙΑ Α΄ΕΘΝΙΚΗ.

Συγχαρητήριο μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για την άνοδο στην Β΄Εθνική κατηγορία του Σταυρού Καλυθιών
xatzidiakos
Η μεγάλη αυτή επιτυχία αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών των αθλητριών, του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, και δείχνει πως ο σωστός σχεδιασμός, η σκληρή προσπάθεια, η προετοιμασία και το ταλέντο οδηγούν μόνο στην κορυφή.

Εύχομαι στον Σταυρό Καλυθιών να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και συγκινήσεις στους πολίτες της Ρόδου.

Καλή συνέχεια στις επιτυχίες και στη Β΄Εθνική.


O Νηρέας συγχαίρει τον Σταυρό

O Αθλητικός Σύλλογος Νηρέας επιθυμεί να συγχαρεί και δημόσια την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Σταυρού Καλυθιών που κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο της στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Επίσης τους εύχεται «καλής συνέχεια με νίκες». Υπενθυμίζουμε ότι ο Σταυρός επικράτησε προχθές στον Πειραιά της ομάδας «Βασίλισσας Θράκης» και επέστρεψε στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Ο περειφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου συγχαίρει τον Σταυρό Καλυθιών
Ο περειφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου συγχαίρει τον Σταυρό Καλυθιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, θα

ήθελε να εκφράσει τα θερμότατα συγχαρητήρια του στις παίκτριες , την

προπονητική ομάδα των Νώντα Αξιώτη και Λίλου Γιακουμάκη, και στον

Πρόεδρο της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Σταυρού Καλυθιών, κ.

Νίκο Κιόττο, για τη νίκη τους επί της «Βασίλισσας Θράκης», με την

οποία επισφράγισαν την άνοδο τους στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Η άκρως νεανική ομάδα του Σταυρού Καλυθιών με τις επιτυχίες

της τόσο στο άθλημα του ποδοσφαίρου, όσο και της πυγμαχίας,

αποτελεί μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα παρουσία όσον αφορά στο μέλλον

του τοπικού, και όχι μόνο, αθλητικού μέλλοντος της Δωδεκανήσου.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα και εις ανώτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...