Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Νέα ενίσχυση!






Ο Γιάννης Λουκής είναι στη Ρόδο για να υπογράψει στην Α.Ε Καλλιθέα, ο έμπειρος αθλητής που το τελευταίο διάστημα ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα μας αποφάσισε να δώσει τα χέρια και να αγωνιστεί για λογαριασμό μας.Ο προπονητής μας Σαρίκας Δημήτρης παρακολούθησε τον αθλητή στο Γήπεδο της Καλλιθέας και άναψε το πράσινο φως της μεταγραφής του. 
Ποιος είναι ο Γιάννης Λουκής?
Είναι γεννηθείς του 1985 , έχει ύψος 1.76 και αγωνίζεται στη θέση του Ποιντ γκαρντ (PG) ξεκίνησε τη καριέρα του στην Ελευθερία Μοσχάτου με προπονητή των Γιώργο Σίμο νυν του Πόλις Καλλιθέας,έπαιξε πολλά χρόνια στο Λέων Μοσχάτου ενώ οι πολύ καλές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στον Α.Ο Παννεαπολικού όπου κι αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια. Οι πολύ καλές δημόσιες σχέσεις πού έχει ο προπονητής μας με προπονητές εκτός Ρόδου είναι ο λόγος της ολοκλήρωσης αυτής της μεταγραφής.Εμείς από την μεριά μας τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καλλιθέας !

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πήραν το πτυχίο τους!

Εχθές το απόγευμα ο πρόεδρος Κιόττου Νίκος , η οικογένεια του καθώς και κάποιες παίκτριες  από την ομάδα παρευρέθηκαν  στη Μεσαιωνική Τάφρο της Ρόδου όπου σε μια σπουδαία τελετή που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ορκίστηκαν και πήραν πτυχίο τρεις παίκτριες της ομάδας μας...Η Δολαψάκη Αναστασία (νηπιαγωγός) .. η Γιοχάλα Ιωάννα (δασκάλα )...και η Τσανακτσίδου Αθηνά (δασκάλα).! Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι πήρε πτυχίο μια ακόμα παίκτρια της ομάδα μας η Βολίκα Ματούλα (δασκάλα) και είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρέμεινε στη Ρόδο λόγω του μεταπτυχιακού της. Ευχές από όλη την οικογένεια του Σταυρού Καλυθιών  στα κορίτσια μας , που ανοίγουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή τους!!Είμαστε πολύ περήφανοι για σας!!!!!





Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η προσφορά συνεχίζεται.!

Η ομάδα μας δεν σταματάει να επιδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο ούτε τους καλοκαιρινούς μήνες .....Μετά από την εθελοντική αιμοδοσία των ποδοσφαιριστριών μας , σειρά είχε η συλλογή καπακιών για αναπηρικά καροτσάκια. 
Οι ομάδες μας Α.Ε. Σταυρός Καλυθιών και Α.Ε. Καλλιθέα μάζεψαν καπάκια από μπουκάλια νερού ,  τα οποία δόθηκαν σήμερα το πρωί από τον πρόεδρο των ομάδων μας Νίκο Κιόττου στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών κύριο Μιχάλη Καφετζή .Οι ομάδες μας τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν μαζέψει ξανά καπάκια τα οποία είχαν δώσει στο τμήμα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου της Ρόδου.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Έτοιμος για επιστροφή.



Έτοιμος για επιστροφή στην ενεργό δράση δηλώνει ο πρόεδρος του Σταυρού Καλυθιών και της Καλλιθέας Νίκος Κιόττου . Μετά από το δύσκολο πρόβλημα υγείας  που αντιμετώπισε το περσινό καλοκαίρι γυρνάει πιο δυνατός να αναλάβει ξανά τα ηνία της ομάδας .Ο ίδιος δηλώνει :
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεπέρασα το πρόβλημα υγείας μου  με την βοήθεια και την συνεχή στήριξη της οικογένειας μου και είμαι έτοιμος να συνεχίσω το έργο που άρχισα εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια να υπηρετώ και να στηρίζω τον υγιή αθλητισμό του τόπου μου. Ευχαριστώ πολύ την κόρη μου Βέρα που στάθηκε επάξια αντικαταστάτης μου όλο αυτό το διάστημα  και  τα άτομα που βοήθησαν να σταθεί πέρυσι η ομάδα στα πόδια της και να συνεχίσει να συμμετέχει στα πρωταθλήματα  χωρίς την δική μου στήριξη , είναι άλλωστε σημαντικό να βλέπεις ότι υπάρχουν τόσα άτομα που σε στηρίζουν και στις δύσκολες στιγμές.
Φέτος λοιπόν έχω τη χαρά να συνεργαστώ με νέα άτομα που με την δική τους όρεξη και την δική μου εμπειρία πιστεύω πως θα φτάσουμε τις ομάδες Σταυρό Καλυθιών και την Καλλιθέα πολύ ψηλά
Ο Παναγιώτης Μανιάς , ο Κώστας Κώστας και η Βέρα Κιόττου θα είναι οι στενοί μου συνεργάτες.
Οι ομάδες :
 Το γυναικείο ποδόσφαιρο με προπονητή τον  ταλαντούχο Νίκο Νικολό  θα συμμετέχει φέτος στην
 Γ 'εθνική κατηγορία με αντίπαλες ομάδες τον Φιλίνο της Κώ , τον Αστιρ Ιαλυσού και την νεοσύστατη ομάδα της Καρπάθου . Η ομάδα μας συνεχίζει να στελεχώνεται με νεαρές  παίκτριες που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να  αποδείξουν στα αγόρια ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο για άντρες.
Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ με προπονητή το δικό μας παιδί Δημήτρη Σαρίκα θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Δωδεκανήσου .Είμαι ιδιαίτερα  χαρούμενος για τα παιδιά που ανανέωσαν την συνεργασία τους στην ομάδα και καλωσορίζω τις νέες μας μεταγραφές!
Μετά την απίστευτη και απροσδόκητη συμμετοχή παιδιών στο παιδικό τμήμα μπάσκετ καθώς επίσης και στις ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ της ομάδας μας στην περσινή περίοδο η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για την νέα περίοδο ότι θα έχει  τα ακόλουθα τμήματα που θα ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβρη και σε αυτά είναι ευπρόσδεκτα όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα μας.

  1.  Εφηβικό τμήμα μπάσκετ
  2. Παιδικό τμήμα μπάσκετ
  3. Δύο τμήματα ακαδημίας μπάσκετ 
  4. Δύο τμήματα ακαδημίας βόλεϊ
Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα μας θα γίνουν από αρχές Σεπτεμβρίου.

Υπόσχομαι σε όλα τα μέλη της ομάδας μου από τους νέους μου συνεργάτες  , τους  προπονητές μέχρι και τους νέους μας λιλιπούτειους αθλητές των ακαδημιών  ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ότι θα είμαι εκεί για οποιονδήποτε χρειαστεί την βοήθεια μου!
 Έυχομαι σε όλο τον αθλητικό κόσμο υγεία πάνω από όλα και καλή αθλητική περίοδο..!!!

                                                                 Κιόττου Νικόλαος.

Νέα σημαντική ανανέωση!

 




Εδώ και καιρό είναι λίγο πολύ γνωστά τα ονόματα των εκλεκτών του Δημήτρη Σαρίκα για την ενίσχυση στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο,ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις ξεκίνησαν με τη μορφή των ανανεώσεων. Μία μεταγραφή εκ των έσω που επέμενε αλλά και χαροποιεί ιδιαίτερα το νεαρό τεχνικό μας είναι αυτή του αθλητή μας Μάριου Πλατέλλα,με τη διοίκηση να φροντίζει για την παραμονή του. Ο ταλαντούχος αθλητής μας αγωνίζεται στη θέση του Power Forward (PF) και διακρίνεται για την έφεση του στα rebound τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά. Ο προπονητής μας Σαρίκας Δημήτρης προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδας μας όσο το δυνατόν περισσότερο και να παρουσιάσει ένα άκρος ανταγωνιστικό σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα...

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Νέα ενίσχυση!




Με σταθερά βήματα η Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΈΑ συνεχίζει τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ. Οι Γαλανόλευκοι προχώρησαν σε ακόμα μια μεταγραφή, αυτή του Μηνά Σμαραγδή ενισχύοντας έτσι την περιφερειακή γραμμή. Ο Σμαραγδής αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο ανοιχτό τουρνουά με την ομάδα της Μπονα Σέρα ενώ προέρχεται από της ακαδημίες του Διαγόρα. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος αθλητής εντάχθηκε στην Α.Ε Καλλιθέα μετά από εισήγηση του προπονητή μας Σαρικα Δημήτρη,ο αθλητής είχε έρθει σε προφορική συμφωνία εδώ και καιρό και από τη στιγμή που πέρασε με επιτυχία τα τεστ και τα κριτήρια του Coach Σαρικα αλλά και από την στιγμή που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας , εντάχθηκε σε αυτήν. Ο Σμαραγδής αγωνίζεται στη νευραλγική θέση του play maker (PG) , γεννήθηκε το 1996 έχει ύψος 1.70 και διακρίνεται για την ικανότητά του στα pick n' roll αλλά και για τον πολύ Καλό χειρισμό της μπάλας. Εμείς από την Α.Ε Καλλιθέα τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη από επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές και μακρυά από τραυματισμούς.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας μας!



Παρά την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες , οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας μας ανέδειξαν για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της Α.Ε. Σταυρός Καλυθιών , δίνοντας εθελοντικά αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου .Τα κορίτσια βρέθηκαν στο τμήμα αιμοδοσίας την Πέμπτη στις 3 μ.μ. και έδωσαν 4 φιάλες αίμα και υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να δίνουν αίμα και θα παροτρύνουν και όσους ακόμα μπορούν.Τόνισαν δε ότι η εθελοντική αιμοδοσία πρέπει να γίνει συνήθεια για όλους μας!!! Δυστυχώς μπορεί κάποιος να γίνει εθελοντής αιμοδότης αφού κλείσει τα 18 του έτη και έτσι δεν μπορούν ακόμα οι περισσότερες παίκτριες της ομάδας μας να δώσουν μιας και το 80 % των παικτριών μας είναι κάτω των 18.Παρόλα αυτά η ομάδα μας είναι πάντα κοντά στους εθελοντές αιμοδότες συμμετέχοντας κάθε χρόνο και σε διάφορες εκδηλώσεις τους.!Τα κορίτσια που έδωσαν αυτή τη φορά αίμα είναι :
Γιοχάλα Ιωάννα , Βολίκα Ματούλα , Ζούρδη Κατερίνα και Κιόττου Βαρβάρα.





Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Νέα προσθήκη...




Νέα προσθήκη για το ανδρικό μας ο Άρης Γυφτάκης, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του Shooting Guard (SG) αλλά και με την ίδια ευχέρεια στη θέση του Play maker (PG) , πέρσι πρόσφερε της υπηρεσίες του στον ΦΊΛΙΠΠΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ , ενώ ανέβασε και την ομάδα του ΤΡΙΤΩΝΑ από Β' ΕΣΚΑ στην Α', αξιοσημείωτο είναι πως έχει αγωνιστεί και έχει φορέσει τη φανέλα του ΣΠΌΡΤΙΓΚ για 10 ολόκληρα χρόνια. Τα οποία στα 6 από αυτά είχε coach τον Άρη Λυκογιαννη αλλά και για 2 χρόνια υπήρξε συμπαίκτης με τον Team manager του ΚΟΛΟΣΣΟΎ Γιώργο Κοτζογιαννη. Με τον ΣΠΌΡΤΙΓΚ έχει αγωνιστεί σε όλες της εθνικές κατηγορίες αυτής της Α2, της Β' αλλά και αυτή της Γ'. Ο Άρης Γυφτακης έχει ύψος 1.80 είναι γεννημένος το 1985 και διακρίνετε για το φαρμακερο του σουτ αλλά και για την ικανότητα του στο pick n roll. Με αυτή τη μεταγραφή η Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΈΑ προσθέτει ακόμη μια αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια της. Ενώ με τα καλύτερα μίλησαν και οι Λυκογιαννης και Κοτζογιαννης για την αθλητική του ικανότητα αλλά και για το χαρακτήρα του. Εμείς από πλευράς μας του ευχόμαστε καλή χρόνια και τον καλοσωριζουμε στην οικογένεια μας.

1ο ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEY

ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ  ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ....

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ



Στελλάς Δημήτρης
 Δημητράς Χρήστος
 Κρούγκερ Άγγελος
Φίλη Ελένη
Ρεφουτσιάτι Αλέξανδρος
 Καλησπέρης Τσαμπίκος
 Παπαρίζος Βελισάριος
 Λεβέντης Κλεόβουλος
 Κασταμόυλας Μαρδώνης
 Κασταμούλας Χάρης
Περιστερόπουλος Ορφέας
 Γρηγορίου Σταματία
 Τοντόροβ Θοδωρής
 Στάνεβ Θοδωρής
 Ντούσης Παντελής 
 Αγγελινιός Σάββας
 Αγγελινιός Γιάννης
 Αντωνάς Μιχάλης
 Σαββιού Μιχάλης
 Ευθυμίου Μάριος
 Ευθυμίου Ανδρέας
 Καλλιγάς Αντώνης
 Δημητράκης Θανάσης
 Κασταμούλας Μάριος
 Σταυρής Μιχάλης
 Διακοτσαμπής Τσαμπίκος
 Αργυρού Σάββας
Κατσιμπογεώργος Γιώργος
 Φίλη Κώστας
 Στατιού Άγγελος
 Κουφάλη Παρασκευή
 Κιόττου Σταμάτης
 Τσίγκου Ξένια
 Τσίγκος Μανώλης
 Ιορντάνοβ Ιορδάνης
 Καμπούρης Γιώργος

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ
ΚΑΛΛΙΓΑ ΕΦΡΑΙΜΙΑ
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ
ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΣΙΤΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΑΔΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΤΣΟΝΟΥΡΗ ΜΟΣΧΟΥΛΑ
ΓΙΑΝΤΖΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΝΟΥΡΗ ΚΙΚΗ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΧΙΣΑ ΜΑΡΙΜΠΕΛΑ
ΓΑΛΑΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΒΑΡΑΜΠΟΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΒΑΡΑΜΠΟΥΤΗ ΖΩΗ
ΒΑΡΑΜΠΟΥΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
ΚΑΛΛΙΓΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
Αργύρης Γεωργιος 
Χατζηκωστας Δημητρης
Γεωργιάδου Υβόννη 
Σεχρεμελης Ηλίας
Λεβέντη Μελίνα
Πελλου Αναστασία
Διακομιχαλης Βασιλης 
Σταματιάδης Ιωάννης
Γενημανωλη Ραφαελα
Μετσαι Χριστιανα
Γενημανωλης Ιωσηφ
Ευθυμιου Αγαπη
Αγγελου Ραφαηλια
Γρηγορακη Μαριαννα
Παπαβασιλειου Φαιδρα
Αργυριου Ελενη
Μανουσακη Ειρηνη Μαρινα
Παπαπαναγιωτου Τσαμπικα
Σταυρουλη Ερμιονη
Ντεμο Αντζελα
Μαγκου Φιλια
Ευθυμιου Αικατερινη Παρασκευη
Παπαβασιλειου Μαρινα
Παπαηλια Σοφια
Παπαδημητρη Τσαμπικα
Μετσαρη Μεροπη
Σαββαιδη Ελενη
Μεντου Μαρια
Σπανου Ειρηνη
Γκέκας Παναγιώτης 
Γκιάτα Αλέξια 
Γκιζέτη Σταματίνα 
Γκίκα Νικολέτα 
Γούβα Χρυσαφίνα 
Γούβα Γεωργία 
Δρακόπουλος Οδυσσέας
Δρακοπούλου Θάλεια 
Ζάγορα Σία 
Ζντραβα Χριστιάννα 
Ζωγράφη Ραφαέλα 
Θαρρενάκη Κάλλια 13
Ισκά Σταυρούλα 
Κωνσταντινίδου Αθηνά
Λαζαρίδου Μιχαηλία 
Μαθιουδάκη Ευρυδίκη
Φρατζολάκη Αλεξάνδρα
Μανωλάκης Κων/νος
Μαστορου Δέσποινα 
Μαστορου Ελένη 
Μαχραμά Κατερίνα 
Μπέρδη Μελίνα 
Νικολέττου Τσαμπίκα 
Παπαδοπούλου Ιωάννα 
Παρπέρη Αλεξάνδρα 
Σεντή Μαρία 
Σουσάρη Πάολα 
Τερζίου Αριέττα
Τσίλη Κατερίνα
Τσίλη Βασω 
Τσίλης Νίκος 
Φωτεινού Άντα
Χουσεΐν Γιουσούφ 
Τερζίου Μελινα 
Τερζίου Ελευθερία 
ΠαπαναστασίουΙωάννα
Γρύλλης Αλέξανδρος 
Κοκονά Θεοδώρα
Παπαδοπούλου Βάλια 
Λίπο Αντζέλικα














Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η πρώτη επίσημη μεταγραφή!





Η Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΈΑ είναι σε θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον αθλητή Γιώργο Συμιακό. Αν και οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια εδώ και πολύ καιρό η επίσημη ανακοίνωση καθυστέρησε όπως και άλλων μεταγραφών για να γίνουν πρώτα οι ανανεώσεις των ήδη υπάρχων αθλητών. Ο Γιώργος Συμιακός είναι γεννημένος το 1991,έχει ύψος 1.95cm και wing span 2.03 ενώ αγωνίζεται στη θέση της περιφέρειας (SF) πέρσι αν και φαντάρος αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στον Δ.Α.Ν.Σ ΔΩΡΙΕΥΣ υπό της οδηγίες του Σαρίκα Δημήτρη . Μετά απο τον Γιώργο έπετε συνέχεια!

Νέες συνεργασίες!!





































Η Α.Ε Σταυρός και η Α.Ε. Καλλιθέα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Κώστα και τον Παναγιώτη Μανιά. Η κίνηση αυτή δείχνει πως η ομάδα θέλει και έχει τη διάθεση να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ και στα διοικητικά της , εξάλλου η παρουσία και πάλι του Νίκου Κιόττου φέρνει από μόνη της άλλο αέρα στην ομάδα. Ο Κωνσταντίνος Κώστας και ο Παναγιώτης Μανιάς είναι νέα παιδιά με όρεξη και με πετυχημένη πόρεια -αν και νεαροί σε ηλικία- στα κοινωνικά δρώμενα.Ο Κώστας τα τελευταία 3 χρόνια εργάστηκε στον Δ.Α.Ν.Σ ΔΩΡΙΕΥΣ με απόλυτη επιτυχία από όποιο πόστο κι αν ανάλαβε, έτσι ή παρουσία του στην ομάδα του Δήμου του κλήθηκε καταλυτική. Ο Κώστας θα αναλάβει το πόστο του οικονομικού και τεχνικού διευθυντή, αν μη τι άλλο είναι μια κίνηση που δείχνει πως η ομάδα χτίζει πάνω στις βάσεις της. Ο Μανιάς θα αναλάβει το πόστο των δημοσίων σχέσεων. Στο παρελθόν υπήρξε πρόεδρος του Παντηλιακού και με την παρουσίαση του και την εμπειρία του ισχυροποιεί ακόμα πιο πολύ την ομάδα μας.Με τον πρόεδρο Νίκο Κιόττου στα ινία και με τις δύο αυτές ισχυρές προσωπικότητες οι ομάδες μας θα βάλουν γερές βάσεις για να βοηθήσουν στην εξέλιξη του αθλητισμού του τόπου μας. Η Α.Ε Σταυρός και η Α.Ε. Καλλιθέα είναι μια ομάδα που εκπέμπει υγεία και σταθερότητα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας αλλά και για τον ίδιο τον αθλητισμό. Η ομάδα είναι σε συζήτησης και με άλλους ανθρώπους που αγαπάνε και ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ομάδα, πάντα πρώτα εδώ στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας έχουμε τα πιο έγκυρα και επίκαιρα νέα της.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Προχωράει στον σχεδιασμό.





Με γοργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς γίνετε ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Διοίκηση και προπονητής συμφωνούν πως πρέπει να παραμείνει ο περσινός κορμός της ομάδας, έτσι ξεκινάμε από τις ανανεώσεις και προχωράμε στις μεταγραφές. Η Διοίκηση της Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ακόλουθους αθλητές: Νίκο Ηλιού , Κώστα Τσαλίκη , Ηλία Παπανικολάου , Χρήστο Κουτσαργιώτη , Σταμάτη Κετσέ και Κυριάκο Βουγιούκα . Ο προπονητής μας Σαρίκας Δημήτρης-στην παραπάνω φωτογραφία είναι στο σεμινάριο με τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο προπονητή του ΟΣΦΠ- μετά από το μικρό ''break'' που είχε ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει το Διεθνές σεμινάριο <Αθήνα 2015> θα συνεχίσει τις συζητήσεις και με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες ανανεώσεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να βρούμε και να αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες του ρόστερ απο την προηγούμενη χρονιά και με βάση αυτών να πράξουμε,να χτίσουμε και να ενισχυθούμε με τους κατάλληλους αθλητές,ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να μπορέσουν να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχων. Στο βασικό σχεδιασμό της ομάδας ο προπονητής μας θέλει 12-13 μεγάλους (άνω των 21) που θα παλεύουν για μια θέση στη 10άδα και 3-4 μικρούς (κάτω των 20) που θα παλεύουν για τις 2 θέσης στη 12άδα φυσικά και γιατί όχι να μην μπορέσουν να πάρουν και κάποια θέση απο τους μεγάλους,αυξάνοντας τον συναγωνισμό,μιας και ο υγιείς ανταγωνισμός είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Το <<Ευ αγωνίζεσθε>> θα είναι το σήμα κατατεθέν μας για τη φετινή χρονιά,γιατί εμείς στην Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΕΑ θέλουμε να προάγουμε το άθλημα και ότι αυτό αντιπροσωπεύει,το να έχεις εκπαιδευτεί να παίξεις δίκαια,να παίξεις καθαρά,τίμια,να προσέχεις τους πειρασμούς,να έχεις σεβασμό στην αθλητική διαδικασία,στην παιδεία,στους συναθλητές,στους προπονητές,στους αντίπαλους,στους φίλαθλους,στην οικογένεια και στο ίδιο το περιβάλλον σου. Έτσι η φράση Ευ αγωνίζεσθε που καταδεικνύει τη σημασία της ευγενούς άμιλλας καθώς και την επιδίωξη της υπεροχής με θεμιτούς τρόπους έχει ως υπόβαθρο τις αγνές προθέσεις,τη χαρά του συναγωνισμού,την αξία της συμμετοχής και της προσπάθειας στα όρια της ευπρέπειας για την κατάκτηση ενός στόχου.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...