Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκινούν και οι γυναίκες!





Ξεκινάει και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Σταυρού Καλυθιών. Η ομάδα μας φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας με αντιπάλους τον Ποδειδώνα Καρπάθου -τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια του γυναικείου ποδοσφαίρου - , τον Φιλίνο της Κω και τον Αστιρ Ιαλυσού.Τα κορίτσια μας ,που και φέτος κρατάνε χαμηλά τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, θα ξεκινήσουν επίσημα τις προπονήσεις τους αρχές Οκτώβρη , κάθε Τρίτη και Πέμπτη , στις Καλυθιές .
Προπονητής τους θα είναι ο Νίκος Νικολός  ενώ γενικός αρχηγός και υπεύθυνος του τμήματος εκ μέρους της διοίκησης  θα είναι ο Παναγιώτης Μανιάς.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ψηλώνει η Α.Ε Καλλιθέα



Ακόμα μια μεταγραφική βόμβα έσκασε η Α.Ε Καλλιθέα.Mια μεταγραφή που είναι ικανή να αλλάξει της ισορροπίες στο φετινό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. H Α.Ε Καλλιθέα έφερε αθόρυβα τον Λετονό γίγαντα Αλέξανδρο Μελνικς που υπέγραψε κι αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του,στη Ρόδο θα έρθει από το νέο έτος. Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Μελνικς: Είναι 28 ετών γεννηθείς το 1987 έχει ύψος 2.15 και αγωνίζεται στη θέση του Center,έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς από το 2003-2006 αγωνίστηκε στην Α1 με την ΑΕΚ και το Μαρούσι,το 2006-2007 αγωνίζεται στο Παγκράτι Α2 και την Εθνική Λετονίας U20,η Εμφανίσεις του με την Εθνική της χώρας του απέφεραν καρπούς και τη σεζόν 2007-2008 επιστρέφει στη Λετονία για λογαριασμό της Keizarmezs Riga A1 Λετονίας ενώ καλείται και στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών της Λετονίας ,ο Αλέξανδρος συνεχίζει της καλές εμφανίσεις και το 2008-2009 κάνει το άλμα στη VEF Riga πρωταθλήτρια Λετονίας,το οποίο και αγωνίζεται μαζί της στα προκριματικά του Eurocup,το 2009-2010 είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Αλέξανδρο καθώς τραυματίζεται στην προετοιμασία της VEF Riga και χάνει τη χρονιά,το 2010-2011 παίρνει την απόφαση να γυρίσει Ελλάδα και να βάλει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό του,έτσι η χρονιά τον βρίσκει στο Μανδραικο και την Γ Εθνική, ενώ από το 2011-2014 αγωνίζεται στη Β Εθνική με τη φανέλα του Αιγάλεω και γίνεται ο αγαπημένος τον οπαδών του City,την περσινή χρονιά 2014-2015 στέφθηκε πρωταθλητής Γ Εθνικής με τον Έσπερο ΑΟΠΑ.
Η οικογένεια της Α.Ε Καλλιθέας καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Μελνικς στην οικογένεια της και του εύχεται μέσα από την ομάδα να εκπληρώσει τα όνειρα του και της φιλοδοξίες του μα πάνω από όλα να είναι υγιής.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σας περιμένουμε στο στέκι μας!



To στέκι μας είναι έτοιμο και σας περιμένει  στο πανηγύρι του Τιμίου Σταυρού στις Καλυθιές . Συγκεκριμένα απέναντι από το το οβελιστήριο Τα αλώνια στην πλατεία του χωριού . Οι ομάδες μας Σταυρός και Καλλιθέα  περιμένουν  όλους τους φίλους, οπαδούς και  επισκέπτες για να γευθούν τα νόστιμα σουβλάκια και να βοηθήσουν οικονομικά τα δύο αθλητικά σωματεία του χωριού. Οι ομάδες μας , όπως πέρσι έτσι και φέτος κάνουν ότι μπορούν  προκειμένου να βγάλουν  κάποια χρήματα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου , προάγοντας πάντα τον υγιή αθλητισμό ! Σας περιμένουμε λοιπόν!!!!

Καρέ μεταγραφών !


Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Α.Ε Καλλιθέα που απέκτησε τον Γιώργο Σωτηρίου και έδωσε τα χέρια με τον Λευτέρη Λαμπριανό. Ο Γιώργος Σωτηρίου είναι 2.01, γεννηθείς το 1989 και παίζει στη θέση του πάουερ φόργουορντ (PF). Ξεκίνησε τη καριέρα του στον Γκυζιακο και στα 16 του κέρδισε υποτροφία στα εκπαιδευτήρια Πλάτωνα από όπου κι έμεινε ως τα 18 του. Στη συνέχεια και λόγω σπουδών μετακόμισε στη Πρέβεζα όπου για τα επόμενα 4χρονιά αγωνίστηκε στην Νικόπολη Πρέβεζας τόσο στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ όσο και στην Γ Εθνική. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του, η συνεχής εξέλιξη του αλλά και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του δεν πέρασαν απαρατήρητα και με το πέρας των σπουδών του κάνει το μεγάλο άλμα στη Β Εθνική και την Νηαρ Ηστ του Coach Τόλη Καρνέση , ενώ το αμέσως επόμενο καλοκαίρι τράβηξε την προσοχή του Coach Ντίνου Καλαμπακου και του Παγκρατίου στο πρωτάθλημα της Α2 όμως λόγο στρατιωτικής θητείας δεν προχώρησε η μεταγραφή του ίδιου και από επιλογή του βρέθηκε στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑ και τον Χαραυγιακό , παρ'όλο που ήταν φαντάρος ξεχώρισε στη κατηγορία έχοντας νούμερα double double,ενώ η φετινή χρονιά τον βρίσκει στο σμαραγδένιο νησί μας και την Α.Ε Καλλιθέα, συνοδοιπόρο στο όραμα μας , τους στόχους μας αλλά και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας μας.Ο Λευτέρης Λαμπριανός αν και έδωσε τα χέρια εδώ και καιρό με την ομάδα άργησε να ανακοινωθεί λόγο της αμφίβολης κατάστασης που επικρατεί στον Δωριέα. Ο Λαμπριανός είναι γεννηθείς του 1979 έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στη θέση του Σέντερ (C) διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του ενώ έχει ξανά συνεργαστεί με τον προπονητή μας Σαρίκα Δημήτρη στον Δωριέα.Η Α.Ε Καλλιθέα καλωσορίζει και τα δύο παιδιά στην οικογένεια της και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκινούν και οι ακαδημίες!



Ξεκινάνε οι εγγραφές στις ακαδημίες της ομάδας μας!

ΜΠΑΣΚΕΤ
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. καλούμε  όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις  Ακαδημίες Μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Σταυρός Καλυθιών για την περίοδο 2015-2016, να βρίσκονται στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καλυθιών για να κάνουν την εγγραφή τους!.Τα παιδιά θα χωριστούν σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους . 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά από 6 ετών έως και  16 ετών.





ΒΌΛΕΫ
 Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. καλούμε  όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις  Ακαδημίες Βόλεϊ  της Αθλητικής Ένωσης Σταυρός Καλυθιών για την περίοδο 2015-2016, να βρίσκονται στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καλυθιών για να κάνουν την εγγραφή τους!.Τα παιδιά θα χωριστούν σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους . 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά από 6 ετών έως και  16 ετών.


 Για πληροφορίες καλέστε στο 6940632246
Υπεύθυνη ακαδημιών Κιόττου Βέρα





Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η "πρώτη" της Καλλιθέας.!









Εχθές ημέρα Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας :Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας , ο coach Σαρίκας Δημήτρης , assistant coach Αργυρός Κώστας , team manager Κώστας Κωνσταντίνος .Ενώ απουσίασε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας Μανιάς Παναγιώτης λόγω υποχρεώσεων .Το παρών έδωσαν οι παρακάτω παίκτες :. Ψάλτου , Τσαλίκης , Ηλιού , Παπανικολάου , Παπαδημητρίου , Βουγιούκας , Λουκής , Γυφτάκης , Συμιακός , Κρητικός , Δεληγιάννης , Χατζημήτρος , Κουτσαργιότης , Μπακίρης . Ο πρόεδρος καλωσόρισε όλα τα νέα  και παλιά μέλη της ομάδας λέγοντας πώς η διοίκηση της Καλλιθέας θα είναι κοντά σε όλους τους παίκτες και ευχήθηκε  υγεία και επιτυχίες! 

Σημαντικές συνεργασίες.



Η Α.Ε Καλλιθέα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον κ. Κώστα Αργυρό ως άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας Σαρίκα Δημήτρη. Ο Coach Αργυρός είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες,ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στο Δωδεκανησιακό μπάσκετ από όποιο πόστο κι αν εργάστηκε , με όποιον και να συνεργάστηκε. Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και πιάνουν δουλειά.Ο Coach Αργυρός θα έχει την ιδιότητα του assistant coach,θα είναι υπεύθυνος της στατιστικής υπηρεσίας αλλά θα έχει και ενεργό ρόλο στο κομμάτι του scouting.Επίσης η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ρεφλεξολόγο κ. Κωνσταντίνο Χαβιαρά , ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την αποθεραπεία και την αποκατάσταση των αθλητών μας. Η διοίκηση της ομάδας τους καλωσορίζει στην οικογένεια μας και στη νέα προσπάθεια που καταβάλλει φέτος,τους ευχόμαστε καλή σεζόν και Υγεία μέσα κι έξω από τα παρκέ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...