Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Δηλώσεις Μίλαν Ψάλτου!

Είναι η πρώτη φορά που κάνω δηλώσεις σε blog ομάδας κι αυτό γιατί με πνίγει το άδικο που γράφτηκε σε άρθρο ενός τοπικού site της Δωδεκανήσου . Ανακοινώνω και γω με τη σειρά μου τη λύση της συνεργασίας μου με την ομάδα της Καλλιθέας. Φεύγω αυτή τη στιγμή με μισή καρδιά,ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για μένα, εδώ στην Α.Ε Καλλιθέα δέθηκα πολύ με τους συναθλητές μου και τον προπονητή μου,που εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο κι ως προπονητή,εξάλλου στη Ρόδο βρέθηκα εξαιτίας του και εξαιτίας του η απόφαση αν θα φύγω ήταν πολύ δύσκολη .Η Α.Ε Καλλιθέα είναι μια ομάδα ερασιτεχνική η όποια όμως δουλεύει όσο πιο επαγγελματικά γίνεται και κακά τα ψέματα αυτό το οφείλει σε πολύ μεγάλο ποσοστό στον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Κιόττου , στα παιδιά που τον πλαισιώνουν Μανιά Παναγιώτη ,Κώστα Κωνσταντίνο ,Κιόττου Βέρα και στον προπονητή της Σαρίκα Δημήτρη. Για μένα προσωπικά η ομάδα ήταν σπαθί απέναντι μου , όλα όσα συμφωνήσαμε ότι κι αν ήταν αυτό τα πήρα πράγμα που δυσκόλευε ακόμα πιο πολύ τα πράγματα. Όταν λοιπόν ήρθε η πρόταση του Ιπποκράτη , όλοι τους μου φέρθηκαν με τον πιο τίμιο τρόπο κι ας ήθελαν πολύ να μείνω και ας είχα ήδη υπογράψει μαζί τους με άφησαν να πάρω μόνος μου την απόφαση για το μέλλον μου . Μέχρι χθες ακολουθούσα κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και δούλευα πράγμα που δείχνει πόσο δύσκολο ήταν για μένα,στο όμορφο αυτό νησί έκανα φίλους μέσα κι έξω από την ομάδα,φεύγω σαν φίλος και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα. Όσο για το μέλλον ποτέ δεν ξέρεις όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που σου φέρονται τόσο τίμια και ωραία,αφήνω την πόρτα ανοιχτή για μία μελλοντική συνεργασία και ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Νίκο Κιόττου για τον επαγγελματισμό που έδειξε στην περίπτωση μου.

Με εκτίμηση
Μίλαν Ψάλτου

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Η Α.Ε Καλλιθέα ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Μίλαν Ψάλτου.
Η απόφαση πάρθηκε μετά από συζήτηση του ιδίου με την διοίκηση και τον προπονητή , με τον αθλητή να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το τι θα κάνει με το μέλλον του, καθώς εμείς εδώ στην Α.Ε Καλλιθέα θέλουμε να προάγουμε το άθλημα και να βοηθάμε τα παιδιά μας .Η διοίκηση της ομάδας είχε προχωρήσει σε συμφωνία με τον Ψάλτου όμως στην συνέχεια ο αθλητής δέχθηκε μια ικανοποιητική οικονομική πρόταση από τον Ιπποκράτη και έτσι μετά από συζητήσεις η διοίκηση άφησε ελεύθερο τον παίκτη να αποφασίσει το μέλλον της καριέρας του . Οι σύντομοι αλλά κοινοί δρόμοι Α.Ε Καλλιθέας και Μίλαν Ψάλτου χωρίζουν φιλικά και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.


Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινούν οι επίσημοι!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ της Καλλιθέας.
Το Σάββατο στις 7.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας το ανδρικό μας τμήμα υποδέχεται την ομάδα του Ιαλυσού για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου Ρόδου στην Α κατηγορία .
Ενώ την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας και πάλι το παιδικό μας τμήμα θα υποδεχθεί και εκείνο με τη σειρά του , τους παίδες του Ιαλυσού για την πρώτη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος. 
Σας περιμένουμε όλους!!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η Αθλητική Ένωση Σταυρός Καλυθιών ενημερώνει ότι αναστέλονται όλα τα τμήματα υποδομών του συλλόγου διότι στις ώρες αυτές θα γίνουν προγραμματά του ΔΟΠΑΡ .Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε ξανά!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΘΙΞΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...