Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου 
του Σταυρου Καλυθιών 
με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Μοίρασαν χαμόγελα!

Τα κορίτσια του Σταυρού Καλυθιών , αφού έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2015  , βρέθηκαν στις Καλυθιές και μοίρασαν χαμόγελα σε 35 άπορες οικογένειες .Το απόγευμα της Δευτέρας τα κορίτσια  μαζεύτηκαν στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας των Καλυθιών  και μοίρασαν 35 σακούλες με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της ενορίας. Η ομάδα του Σταυρού Καλυθιών δηλώνει πως δεν είναι παρών μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό προσφέροντας κοινωνικό έργο όπου αυτό είναι εφικτό.




Τα κορίτσια της ομάδας ποδοσφαίρου του Σταυρού Καλυθιών κατά τη διάρκεια της διανομής τροφίμων


Τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών ,  με την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κα Σταυρή Τασούλα την ώρα της παράδοσης των τροφίμων στα μέλη του φιλόπτωχου ταμείου Καλυθιών . 


Η πραγματική αξία των Χριστουγέννων είναι να μπορείς να δίνεις χαρά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.



Η διοίκηση , οι παίκτριες , οι παίκτες και οι προπονητές του Σταυρού Καλυθιών και της Καλλιθέας εύχονται 

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά

 σε όλο το κόσμο με  ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ !!




Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο αναπτυξιακό τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου!!

Την Κυριακή 20 Δεκέμβρη στις 10 το πρωί στο γήπεδο Καλυθιων θα γίνει το 1ο Χριστουγεννιάτικο αναπτυξιακό τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου απο το Σταυρό Καλυθιων με τη συνδιοργάνωση της περιφέρειας νοτίου αιγαίου. Η ομάδα προσκαλεί οποίο κορίτσι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να το δοκιμάσει.!


Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Προσφέρουν κοινωνικό έργο!



Τα κορίτσια του Σταυρού Καλυθιών δεν σταματούν να δείχνουν το κοινωνικό  τους πρόσωπο . Ξεκίνησαν με την εθελοντική αιμοδοσία  και τώρα  μαζεύουν τρόφιμα σε συνεργασία με το Φιλόπτωχο Ταμείο , τον πολιτιστικό σύλλογο Φάρο και τα 2 δημοτικά σχολεία των Καλυθιών .Τα τρόφιμα θα μαζευτούν στο πνευματικό κέντρο της εκκλησιάς των Καλυθιών και θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες στις 20 Δεκεμβρίου .Τα κορίτσια δείχνουν συχνά πως οι αγώνες και τα αποτελέσματα αυτών  , δεν είναι το κύριο μέλημα τους , όταν στις μέρες μας υπάρχουν οικογένειες που πεινάνε! Γι αυτό καλούν όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε αυτήν την  εθελοντική τους  προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα ,  να επικοινωνήσει με τα εξής τηλέφωνα 6940632246 και 2241085874 .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...